zondag 30 december 2012

Wintersale!


De Wintersale in mijn webwinkeltje de Quiltkoffer is begonnen! Tot en met zondag 6 januari zijn alle stoffen afgeprijsd met kortingen van 10 tot en met 50 %. Tijdens de Wintersale hoef je ook geen verzendkosten te betalen (dit geldt voor alle produkten). Als je vrijdag tijdens de Quiltkoffer Inloop Bee in Oosternijkerk of zaterdag in het Atelier de Quiltkoffer in Dokkum persoonlijk langs komt, ontvang je ook nog eens 10 % korting op alle andere produkten in mijn winkeltje!
Veel plezier met de Wintersale en alvast een knallend begin en de beste wensen voor het nieuwe jaar!
Groetjes van Jellie

dinsdag 18 december 2012

Yes! eindelijk....


Hier het laatste puntje, wat nu inmiddels klaar is. Ik ben denk ik al weer vijf jaar geleden begonnen ben met het doorpitten (op de machine) van deze quilt. Hij is voor mijn DD Julia. Maar door tijd gebrek is hij blijven liggen. Maar nu eindelijk (na mezelf heel streng te hebben toegesproken) is hij zover dat hij afgebiesd kan worden. Ik heb net even zitten te juichen (wel wat raar als je alleen zit...maar niemand die me ziet).

Hier de bult die naast de naaimachine lag....denk dat hij daarom ook is blijven liggen. Ik vond het erg zwaar om deze quilt op de naaimachine door te pitten. Doe het toch liever op de hand. Daarom heb ik de top voor DD Lotte door Elly Prins door laten pitten. Deze ligt ook klaar om afgebiesd te worden. Moet lukken voor de kerst (moet wel een beetje stiekum natuurlijk). Heb ik een leuk kadootje.....en de dames zullen wel verrast zijn, dat hun quilt eindelijk klaar is!

dinsdag 4 december 2012

Quiltkoffer inloop Kerst Bee?

Aanstaande vrijdag is er weer de Quiltkoffer inloop Bee in het Lokaal in Oosternijkerk. Sinterklaas is dan weer vertrokken naar Spanje en is het tijd om ons klaar te maken voor de kerstdagen. Om vast wat in de kerst sferen te komen is het vrijdag mogelijk om een klein kerstworkshopje te doen. Je hoeft je niet aan te melden, je kunt gewoon lekker langs komen als je zin hebt. Ik heb een materiaal pakketje klaar staan, de kosten hiervan zijn € 5,00.
De Bee is van 10.00 tot 17.00 uur. Het adres is Foeke Sjoerdstrjitte in Oosternijkerk.
Mijn winkeltje is ook aanwezig.
De koffie en thee met wat lekkers staat klaar!
Tot vrijdag?

Voordat de Sint weer naar huis gaat wil ik hem nog wel even bedanken voor dit leuke Kilt kadootje. Hij heeft erg zijn best gedaan om de letter Q te pakken te krijgen, maar dit lukte maar niet. Toen heeft hij dat op zijn eigen creatieve manier opgelost. Bedankt Sinterklaas!

zondag 2 december 2012

Gezins uitbreiding!

Nog niet eens verteld, maar tijdens de Krea Doe is onze Tockel bevallen (via een keizersnee) van 7 heerlijke pups!
Het is een best spannende tijd geweest, de eerste weken. Tockel heeft het erg ver weg moeten halen. Na anderhalve week konden we eindelijk zeggen, dat ze weer een beetje haar zelf werd. Ondertussen voedde en verzorgde ze de pups wel heel goed, maar was nog erg moe en afwezig. We hebben een aantal pups wel een beetje bijgevoed, om Tockel wat te ontlasten en de pups die een beetje achter liepen een duwtje in de rug te geven. Nu zijn ze inmiddels vier weken en het gaat hartstikke goed met moeders en de pups!
Het begint nu echt leuk te worden. Ze komen wat meer in beweging en ze krijgen al wat vast voedsel (nou ja vast, pap met vlees).

Stien en Fleur kunnen niet wachten tot er nog wat meer leven in de brouwerij komt. Is ook wel nodig met twee van zulke slaapkoppen!