vrijdag 20 juli 2012

Trunkshow Supergoof
We hebben Ingrid van der Harst-Govers uitgenodigd om ook bij ons in het noorden haar, inmiddels beroemde, trunkshow te houden. Voor wie haar nog niet kent: Ingrid heeft een weblog waar ze al jaren op een boeiende, grappige en inspirerende manier vertelt over haar gezin, huisdieren en natuurlijk haar quilts. Ze maakt prachtige unieke quilts die elk hun eigen verhaal hebben. Hierover vertelt ze tijdens de `show`en ondertussen doen de quilts hun rondje door de zaal zodat wij ze goed kunnen bekijken!

Mocht je alvast kennis met haar willen maken, dan kun je haar weblog bezoeken;

http://supergoof-quilts.blogspot.com

Zeker de moeite waard!

Waar: Dorpshuis `de Kampioen`in Hijum

Wanneer: zaterdag 6 oktober om 14.00 uur (zaal open om 13.30 uur)

Kosten: € 15,- incl. koffie of thee met wat lekkers erbij.

Opgave: Je kunt je aanmelden (uiterlijk 22 september) via www.quiltatelier.nl (klik op `contact en vervolgens `contactformulier`). Je ontvangt dan informatie over de betaling en nog een aantal praktische zaken (in verband met de vakantieperiode kan het even duren voordat je aanmelding bevestigd wordt).

Belangrijk: je kunt echt alleen naar binnen als je je van te voren hebt opgegeven! En wacht niet te lang met opgeven, wat vol is vol!

Daarnaast is er de mogelijkheid om gezellig rond te neuzen bij de winkeltjes:

De Quiltkoffer

It Quiltershûske

Marutska

We hopen je te zien op 6 oktober!

Jellie (www.quiltkoffer.nl), Anita (www.quiltdream.nl), Helena (www.quiltershuske.nl), Maria (www.marutska.nl) en Janny (www.quiltatelier.nl).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten