zondag 2 december 2012

Gezins uitbreiding!

Nog niet eens verteld, maar tijdens de Krea Doe is onze Tockel bevallen (via een keizersnee) van 7 heerlijke pups!
Het is een best spannende tijd geweest, de eerste weken. Tockel heeft het erg ver weg moeten halen. Na anderhalve week konden we eindelijk zeggen, dat ze weer een beetje haar zelf werd. Ondertussen voedde en verzorgde ze de pups wel heel goed, maar was nog erg moe en afwezig. We hebben een aantal pups wel een beetje bijgevoed, om Tockel wat te ontlasten en de pups die een beetje achter liepen een duwtje in de rug te geven. Nu zijn ze inmiddels vier weken en het gaat hartstikke goed met moeders en de pups!
Het begint nu echt leuk te worden. Ze komen wat meer in beweging en ze krijgen al wat vast voedsel (nou ja vast, pap met vlees).

Stien en Fleur kunnen niet wachten tot er nog wat meer leven in de brouwerij komt. Is ook wel nodig met twee van zulke slaapkoppen!

3 opmerkingen:

  1. Oh wat lief zeven van die pupjes, gelukkig dat het nu weer goed gaat met moeder en kindertjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, wat heerlijk zo'n nest. En fijn dat alles goed gaat. Is wel even druk voor jullie. Groetjes Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ohhh ik volg je zus haar blog en ben helemaal verliefd op haar teckeltje :-) ook een kleintje van jouw tockelje he? Het zijn zulke prachtige hondjes :-) heerlijke foto's ...het zullen nu al wel hele volwassen hondjes zijn inmiddels haha....Leuk om je blog te hebben gevonden!!!Ik ga je volgen hoor ( en natuuuuuurlijk de teckeltjes )))

    BeantwoordenVerwijderen