dinsdag 18 december 2012

Yes! eindelijk....


Hier het laatste puntje, wat nu inmiddels klaar is. Ik ben denk ik al weer vijf jaar geleden begonnen ben met het doorpitten (op de machine) van deze quilt. Hij is voor mijn DD Julia. Maar door tijd gebrek is hij blijven liggen. Maar nu eindelijk (na mezelf heel streng te hebben toegesproken) is hij zover dat hij afgebiesd kan worden. Ik heb net even zitten te juichen (wel wat raar als je alleen zit...maar niemand die me ziet).

Hier de bult die naast de naaimachine lag....denk dat hij daarom ook is blijven liggen. Ik vond het erg zwaar om deze quilt op de naaimachine door te pitten. Doe het toch liever op de hand. Daarom heb ik de top voor DD Lotte door Elly Prins door laten pitten. Deze ligt ook klaar om afgebiesd te worden. Moet lukken voor de kerst (moet wel een beetje stiekum natuurlijk). Heb ik een leuk kadootje.....en de dames zullen wel verrast zijn, dat hun quilt eindelijk klaar is!

1 opmerking:

  1. Goed van jou en het lijkt me ook heerlijk voor jou wanneer ze alle twee klaar zijn. Het is een vrolijke quilt. Groetjes Wilma

    BeantwoordenVerwijderen