zondag 20 november 2011

Sinterklaas Bee?

Jaaaahhhh, een Sinterklaas Bee! Ik loop al een tijdje met het idee (en ook wel eens uitgesproken) dat ik èèn keer per maand een open dag voor mijn winkeltje wil houden. Voor iedereen die eens echt in mijn winkeltje wil sneupen. En ik wil graag een inloopdag hebben om, de quiltsters die bij mij op les zittten en andere quiltsters, een beetje advies te kunnen geven. En (ja, ik wil nog meer!) ik wil graag een gezellige inloop bee starten! Maar bij mij in de keuken, waar ik normaal les geef, is niet genoeg ruimte om dit allemaal te organiseren.

En daar heb ik de afgelopen weken, tussen de bedrijven door, over zitten te prakkeseren. En ik heb het volgende bedacht:

Ik heb een leuke zaal hier in Oosternijkerk afgehuurd en wil daar vrijdag 2 december een open inloop Sinterklaas Bee organiseren!
OPEN voor iedereen die in mijn winkeltje wil sneupen.
INLOOP voor hulp en advies.
SINTERKLAAS omdat het vlak voor Sinterklaas is(misschien niet de meest ideale datum, maar wij quilters moeten toch, in deze drukke tijden, tijd voor onze hobby maken).
BEE om gezellig in de ochtend of middag of gewoon de hele dag met gelijk gestemden gezellig aan onze quilts of andere projecten te werken. Onder het genot van een kopje koffie of thee natuurlijk.


Ik wil jullie graag uitnodigen voor vrijdag 2 december! Vanaf 10 uur `s ochtends is de zaal open en is iedereen welkom. Mocht je gezellig de hele dag willen komen, neem dan zelf je lunch mee! Het maakt niet uit hoe lang je blijft of wanneer je aanschuift.
De open inloop Sinterklaas Bee is in het Hervormd Lokaal, Foeke Sjoerdstrjitte (nummer niet bekend), Oosternijkerk. Voor degene die het gebouwtje niet kennen, het lijkt net een klein kerkje. 

Ik hoop dat jullie het ook een leuk idee vinden en dat jullie massaal langs komen. Ik zit in ieder geval klaar met de koffie en thee en neem mijn eigen werkje mee!3 opmerkingen:

 1. Dat is een leuk idee, Jellie!!Als ik niet hoef te werken, kom ik waarschijnlijk wel even langs.
  Groetjes Klaske

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het lijkt me heel erg leuk, alleen jammer dat het voor mij veel te ver weg is......volgens mij zit jij ergens in Friesland. Maar het idee blijft superleuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja dat geld voor mij ook het lijkt mij super leuk, maar veel te ver.
  heel veel succes en hopelijk wordt het lekker druk.

  BeantwoordenVerwijderen