woensdag 11 juli 2012

Update Quiltloods.....

Achter de schermen gebeurt er van alles... Het plafond is gesaust en de tweede kast is inmiddels klaar om geverfd te worden. Ik heb wat rollen stof (kwamen net binnen en zitten nog in plastic) in de kast gezet! Geweldig hè, ik kan er uren naar kijken!
Links onderin staat een rieten mandje. Bij de kringloop gevonden en wit geverfd. Kunnen straks leuke dingetjes in.
Ik moet jullie nog wat bekennen....ik ben van mijn quiltgeloof afgevallen (maar voor even hoor!) en ben aan het haken! Ja, haken....het zit zo, ik was afgelopen vrijdagavond met een aantal nichtjes gezellig bij Marietje in het pakhuis. We hadden afgesproken om met zijn allen weer eens wat te doen. Zo langzamerhand zien we mekaar alleen nog maar op niet zulke leuke bijeenkomsten. Dus met zijn allen naar Marietje en aan de haak natuurlijk. Ik had een leuke tas gezien in èèn van de boekjes van Hooked en daar ben ik nu mee aan de slag. Dit is het resultaat tot nu toe.
Als hij klaar is, laat ik hem wel weer even zien. Een aantal nichten gingen, tot hun eigen verbazing, met een klare tas of kussen naar huis. Het was erg gezellig en zeker voor herhaling vatbaar....zouden ze de volgende keer iets willen quilten???? (denk het niet, gaat niet zo snel als haken natuurlijk).

4 opmerkingen:

 1. Mevrouw Quiltloods, wat zijn uw kasten móói!!
  En dan heb ik het alleeen nog maar over de kasten, want wat er straks ín staat...
  Het Grote Genieten is begonnen.
  Gezellig hoor, zo'n crea nichtendag. Doe ik op een zussendag met mijn vijf zussen; is ook zo leuk. Gewoon een keer een leuk klein quilt projectje doen, net als op de slotavond. Moet je opletten, vinden ze allemaal geweldig.
  Groetjes van dat mens met d'r zondagssteekjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er goed uit Jellie!!
  Heb je de loods wat dichtbij?
  Leuke manier om zo je nichten weer eens te ontmoeten, ik heb in totaal haast 45 neven en nichten, dat word nooit wat;-))
  Fijne dag Jellie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat ziet het er nu al mooi uit. Ik kan me voorstellen dat je ervan geniet. Ben benieuwd naar het eindresultaat. Succes ermee. Groetjes Wilma Oud

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hai Jellie, bedankt voor je lieve berichtje. Ik zie dat jij ook al als een speer gaat met je quiltloods! Veel succes met alle voorbereidingen!

  BeantwoordenVerwijderen