vrijdag 27 april 2012

Hier eindelijk de foto`s!

Gister was ik nog wat aan het zweven na drie geweldige leerzame en gezellige dagen bij Ted. Maar daarover meer in een volgend berichtje. Allereerst moest ik jullie de foto`s van de slotavond nog laten zien natuurlijk. De foto`s zijn gemaakt door mijn vader Bram Veldtman. Ik heb per groep een collage gemaakt van de foto`s. Als je op de foto klikt, dan kun je ze iets groter bekijken (geloof ik). Jullie willen niet weten hoeveel moeite het me gekost heeft om het voor elkaar te krijgen, maar nu is het toch gelukt!

Dit zijn de dames van de beginnerscursus Log Cabin. Ook twee dames van de groep uit Leeuwarden zijn aanwezig. Hun cursus is nog niet afgelopen, omdat ik met deze groep in januari gestart ben. Van beide groepen is iedereen erg enthoisiast en gaan allemaal door naar de vervolgcursus!


Hier zijn twee resultaten van de samplergroep. Helaas was niet iedereen aanwezig. Maar deze twee dames (helemaal uit Assen) hebben goed hun best gedaan, want zij maken beiden een twee persoons sprei. Dus in plaats van twee blokken, moesten (ja, deden ze zelf!) zij 5 blokken maken. Wel een applausje waard!


Deze werkstukken zijn van de groep Illusies. Zij maakten diverse werkstukken met als uitgaanspunt de Hexagon. Voor het eerst zijn we aan de gang geweest met one block wonder. Met de nodige opstart problemen, zijn er toch leuk resultaten geboekt. 

Deze dames zijn dit seizoen aan de gang gegaan met een medaillion quilt. Nog niet alle randen klaar, maar een goed eind opweg. Leuk om te zien dat dezelfde quilt er bij iedereen er totaal anders uit komt te zien. 

En van onze Dear Jane is Alie de eerste die al zes rijen klaar en aan elkaar heeft!


Er waren ook nog een aantal gasten met prachtige quilts! Hier hebben we met zijn allen even van mogen genieten. 

Hier nog even aan het werk, na de show en tell. Het viel me op dat er veel over en door de brilletjes gegluurd wordt! Geinig hè!


Tot zover de foto`s van de slotavond. Ik wil iedereen nogmaals bedanken voor alle hulp! En ik vond het ontzettend gezellig!

En pa bedankt voor de mooie foto`s!3 opmerkingen:

  1. Leuk hoor, allemaal van die goede foto's in mooie collages! Ze geven heel goed weer, hoe geslaagd de avond was op alle fronten!
    Groetjes,

    Jeanneke.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Enig en jij bedankt voor het delen van al het moois op je blog. Groet, Wieke

    BeantwoordenVerwijderen